Sankomij Installatietechniek.

Sankomij Installatietechniek is een écht familiebedrijf. Dat zie je terug in onze cultuur, onze waarden en onze platte organisatiestructuur. Maar laten we even bij het begin beginnen: In 1967 is ons familiebedrijf opgericht door van Santvoort Bouw, die tot op heden nog steeds een trouwe partner is. Op zakelijk gebied ging het als een speer en al snel maakte het bedrijf een continue groei door. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een welvarend bedrijf.

BrandingOnlineSigning
Ontwerp logo Sankomij

Vernieuwde identiteit voor Sankomij en LKS

Nieuwe identiteit Sankomij

Na meer dan dertig jaar besloot het installatiebedrijf Sankomij uit Veldhoven dat het tijd was voor een nieuwe huisstijl. Questo won de pitch en we hebben de complete branding vernieuwd. Ontdek hoe onze aanpak de uitstraling van Sankomij heeft getransformeerd, waardoor het bedrijf weer helemaal up-to-date is met een frisse en moderne identiteit.

Ontwerp beeldmerk Sankomij
Ontwerp vistekaartjes Sankomij
Ontwerp website Sankomij

Nieuwe website voor Installatiebedrijven Sankomij en LKS

Websites en online vindbaarheid

Naast Sankomij hebben we ook de branding voor het zusterbedrijf LKS verzorgd. Voor beide bedrijven hebben we bovendien een nieuwe website ontwikkeld. We hebben de complete huisstijl voor deze installatiegroep herzien, waarbij elk detail zorgvuldig is aangepakt. Ontdek hoe onze grondige aanpak in branding en webdesign elke aspect van hun visuele identiteit heeft versterkt en gemoderniseerd.