ReDo Groep.

ReDo is gespecialiseerd in advies, verduurzaming, CO2-reductie, onderhoud, energiebeheer en realiseert een beter en transparanter rendement. Onze aanpak is een combinatie van theorie en praktijk die voor iedereen duidelijk is.

BrandingOnlineSigning
Questo ontwerp logo ReDo
Questo huisstijl ReDo

Moderne nieuwe huisstijl elementen

Huisstijl en Branding

Voor Redo hebben we een frisse, nieuwe huisstijl en complete merkidentiteit ontworpen. Het nieuwe logo, bestaande uit blokken, reflecteert de modulaire opbouw van hun producten. Daarnaast hebben we ook het briefpapier, visitekaartjes, en veel meer bedrijfsuitingen vernieuwd. Deze elementen samen versterken de visuele professionaliteit van het merk Redo. Ontdek hoe onze op maat gemaakte ontwerpen de uitstraling van uw bedrijf kunnen transformeren en een sterke eerste indruk kunnen achterlaten.

Questo branding ReDo

Nieuwe WordPress website en brandbook

WordPress Website

Samen met de vernieuwing van de huisstijl hebben we een moderne website ontwikkeld, geprogrammeerd in WordPress. Deze website sluit naadloos aan bij de frisse, nieuwe visuele identiteit en biedt een gebruiksvriendelijke ervaring. Ontdek hoe onze WordPress-oplossingen uw online aanwezigheid kunnen versterken en uw merk naar een hoger niveau kunnen tillen.