Wat klanten over ons zeggen

Hieronder vind je de ervaringen van onze opdrachtgevers.
Zij vertellen over de opdrachten die we voor hen uitgevoerd hebben en over hoe zij de samenwerking met ons ervaren hebben.

Questo is een aanrader!

“Als beheerder van twee grote kantoorpanden wilden we de website van deze panden vernieuwen, tevens een nieuwe naam aan een nieuw concept geven en hieraan uitdrukking geven middels vernieuwde gevelreclame en luifels. Onze eerdere ervaringen met Questo waren bijzonder positief; reden temeer dus om opnieuw met Questo in zee te gaan. De kracht van onze samenwerking ligt in de persoonlijke benadering en grote betrokkenheid. Men heeft in de aanvangsfase uitgebreid de tijd genomen om zich in ons project en onze wensen te verdiepen. Het creatieve resultaat was er daarna bijzonder snel en “meteen raak”! Bijzonder prettig is bovendien dat ook eigen inbreng van de klant zéér welkom is en als positief wordt ervaren. Het samenwerkingsproces heeft uiteindelijk een mooie website en moderne gevel- en luifelreclame opgeleverd. Daarnaast werken we inmiddels met een nieuwe naam voor een veranderd concept binnen onze bedrijfsactiviteiten. De betrokkenheid en oprechte belangstelling van Questo heeft tijdens de diverse contactmomenten ook bijzonder zinvolle ideeën opgeleverd t.a.v. onze eigen werkzaamheden.”

Questo is een prettige “sparringpartner” !

Diana van Bergen
Pro-Offices / vb&t Vastgoed Management

Begrip, gevoel, omzetten in een succes concept dat is Questo!

“Waarom Questo? Er zijn van die dingen in het leven die zo vanzelfsprekend zijn! Hoezo vanzelfsprekend? Kennis, kwaliteit, en flexibiliteit op 1 adres! Dat de telefoon netjes wordt opgenomen, de koffie altijd klaar staat, tja dat is niet meer dan normaal bij Questo! Daarom Questo! Succes voor nu en in de toekomst. Een klant vanaf 1992…:-)

Frank de Bruijn
Conceptbedenkers

De kracht van onze samenwerking is het meedenken

“Voor mijn nieuwe bedrijf EigenEnergie.net ben ik opzoek gegaan naar een reclamebureau. Vanuit mijn vorige werkperiode had ik al eens samengewerkt met Questo reclame. De kwaliteit en originaliteit die ik gewend was, is dan ook de reden geweest dat ik heb gekozen voor Questo. De kracht van onze samenwerking is het meedenken, het snelle schakelen en de kwaliteit die zij leveren.”

Henrico van den Boomen 
EigenEnergie.net

Onze corporate identity was verouderd en paste niet meer bij het huidige BKL

“We zijn op zoek gegaan naar een leverancier die de nieuwe identity vorm kon gaan geven en gelijktijdig ook de fysieke uitingen kon leveren. Na een uitgebreide selectieprocedure hebben we uiteindelijk voor Questo gekozen, omdat we bij hen het door ons gewenste “one-stop-shopping” model vonden en ervan overtuigd waren geraakt dat “vakmanschap” aanwezig was. Doordat meerdere issues gelijktijdig met dezelfde partij zijn opgepakt heeft dit de hoeveelheid communicatie beperkt. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een korte doorlooptijd. Verder zijn er minder overdrachten naar andere leveranciers waardoor alles de eerste keer direct goed gaat.

Daarnaast zijn er bij Questo mensen werkzaam die de juiste creatieve, technische en communicatieve vaardigheden “vakmanschap” bezitten waardoor het samenwerken met Questo erg prettig is.”

John de Smit / Coen Aarts
BKL Engineering

Als startende ondernemer in een branche waar er al “zovelen” van zijn, wil je natuurlijk wel opvallen en indruk maken.

Ik heb dan ook niet lang na hoeven denken over waar ik de identiteit van mijn bedrijfje “geboren” wilde laten worden: bij Questo natuurlijk! Heel prettig ook dat ze een “totaalpakket” kunnen maken, de alles onder 1 dak-formule werkt heel efficiënt. Ik heb uit de omgeving vele complimenten gekregen over zowel Logo en Huisstijl als Website en Drukwerk. De professionele uitstraling en de kwaliteit van deze producten hebben absoluut bijgedragen aan het succes vanaf de beginfase.

Dankjewel team Questo!

Aswintha van Beek
New Balanz Nuenen

Onze voorkeur ging uit naar een partij die flexibel was

“Wij zijn op zoek gegaan naar een bureau dat aan onze hoge eisen kon voldoen en begreep welke issues wij hadden. Questo is hiervoor onze partner geworden in de realisatie van het project. Goede afspraken, een zeer goede communicatie onderling, prettige samenwerking met de betreffende medewerkers en doorgaan totdat het resultaat 100% aansluit op de wensen! Een resultaat om trots op te zijn, waar wij achter staan en wat ons als bedrijf de komende jaren rendement gaat opleveren.

Ga vooral door zoals jullie nu bezig zijn en wij kijken uit naar een jarenlange samenwerking. Wanneer je op zoek bent naar een goede partner voor je reclame wensen, die zich onderscheid en optimaal samenwerkend en meedenkend is, ga eens praten met Questo!”

Paul van Schijndel
Aanhangwagen Centrum Eindhoven

Wij twijfelen nooit aan de professionaliteit van Questo

“We zijn opzoek gegaan naar een reclamebureau en Questo reclame kwam hoog in de ranking van Google naar voren. De stijl van de Questo website sloot naadloos aan op onze visie! De kracht van Questo is de inleving in onze manier van denken, de afspraken die worden nagekomen en de goede bereikbaarheid! Eén aanspreekpunt voor al onze reclamedoeleinden! We hebben nu een prachtige nieuwe uitstraling en nieuwe klanten!”

Martin Dijkkamp
Gieterij Dijkkamp

Bij Questo heerst een no nonsense mentaliteit, nakomen van afspraken én luisteren naar de klant

“Ik kwam in aanraking met Questo via een van mijn relaties Bowers & Wilkins. Voor mij is het van groot belang dat ik kan vertrouwen op een reclamebureau. Bij Questo heb ik dit vertrouwen 100% gevonden; luisteren naar de behoefte van de klant, meedenken en direct de juiste vertaalslag naar de in te zetten middelen, de juiste klik. `Een woord is bij hen genoeg. Met HOME ID wilden we de volgende communicatiemiddelen inzetten: nieuw logo, website, iPad app en beursconcepten. Questo was de uitgelezen partner voor ons omdat ze ons op alle disciplines kunnen faciliteren.”

Erwin van de Putten
Marketing Bowers & Wilkins