Knegt Tractors.

Knegt Tractors is voortgekomen uit de groeiende vraag naar betaalbare, makkelijk toe te passen en veelzijdige compacte tractoren. In 2006 sloegen we de handen ineen met een vooraanstaande tractorfabrikant uit Azië om een betaalbare, makkelijk toepasbare, en universeel inzetbare compacte tractor te creëren.

BrandingOnlineSigning
Lichtreclame Knegt Tractors

Een internationale huisstijl ontwerpen op hoog niveau

Huisstijl en complete branding van het merk Knegt

Toen het tractor merk Knegt ongeveer twintig jaar geleden werd opgericht, was er behoefte aan een nieuwe, tijdloze huisstijl. Deze stijl moest consistent doorgevoerd kunnen worden in alle elementen, van typeplaatjes en merklogo’s op de tractoren tot aan de voertuigen en gebouwen. Ontdek hoe onze nauwkeurige en doordachte aanpak in het ontwerpen van een merkidentiteit ervoor zorgt dat Knegt opvalt in de details en uniformiteit uitstraalt in elke toepassing.

Ontwerp logo Knegt
Carwarp Knegt
Website Knegt

Lichtreclame, verlichte zuilen, carwrap en meer

Tot in detail

Voor alle grafische elementen gerelateerd aan het merk Knegt, werd Questo ingeschakeld. Onze expertise zorgde ervoor dat elk designaspect van Knegt professioneel en consequent werd uitgevoerd, van logo’s tot marketingmaterialen. Ontdek hoe onze grafische oplossingen de merkidentiteit van Knegt versterken en uniformiteit bieden in alle visuele communicatie.