Van den Elzen Plants.

Van den Elzen Plants stelt alles in het werk om haar klanten van een succesvolle teelt te voorzien. Ze zijn zich elke dag bewust dat de kwaliteit van onze planten een cruciale factor is voor het succes. Daarom investeerde zein ‘voorspelbare kwaliteit’ en verbeterde de organisatie continu door interne opleidingen en het hanteren van slimme kwaliteitssystemen. Alleen op deze manier kan de klant op vd Elzen blijven vertrouwen en verder bouwen aan hun succes.

BrandingOnlineSigning
Logo van Van Den Elzen, experts in vermeerdering.
Ontwerp beursstand Sankomij

Questo won de pitch voor van den Elzen

Internationale huisstijl

Van den Elzen koos voor Questo vanwege hun wens om internationaal uit te breiden met hun geavanceerde kweekmethoden, waaronder voor aardbeienstekjes. Ontdek hoe onze samenwerking hen helpt om wereldwijd te groeien en hun innovatieve tuinbouwtechnieken op de internationale markt te introduceren.

Open tijdschrift met tekst en foto's op bureau.
Ontwerp gevelreclame Sankomij
Ontwerp brochure Sankomij

Internationale website en in 7 talen beschikbaar

Internationale website

Voor Van den Elzen Plants hebben we een uitgebreide internationale website gerealiseerd, bestaande uit meer dan 150 pagina’s beschikbaar in zeven talen. Deze meertalige aanpak zorgt ervoor dat hun innovatieve tuinbouwtechnieken toegankelijk zijn voor een wereldwijd publiek. Ontdek hoe onze webdesign diensten de internationale groei van Van den Elzen Plants ondersteunen door effectieve communicatie en informatievoorziening aan diverse markten.