Restaurant Reverie.

Ontdek de culinaire droom die Questo reclame heeft gerealiseerd voor Reverie, het vermaarde restaurant in Veldhoven dat bekend staat om zijn ongeëvenaarde kwaliteit in gastronomische ervaringen. Samen met ons gepassioneerde team hebben we een project gecreëerd dat de unieke smaken, sfeer en verfijning van Reverie tot leven brengt. Stap binnen in de wereld van culinaire pracht en praal, vastgelegd met oog voor detail en liefde voor de kunst van het fijne dineren. Laat ons je meenemen op een reis door deze buitengewone samenwerking, waarbij de magie van Reverie en de expertise van Questo reclame samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.

BrandingInterieurbelevingOnlineSigning
Questo lichtreclame Reverie

Inspirerende huisstijl die Reverie’s identiteit subliem weergeeft.

Huisstijl

In samenwerking met Reverie hebben we een nieuwe huisstijl gecreëerd die de essentie van het restaurant op sublieme wijze weerspiegelt. Met aandacht voor elk detail en een diepgaand begrip van de culinaire beleving van Reverie, hebben we een visuele identiteit ontworpen die zowel elegant als uitnodigend is. De nieuwe huisstijl weerspiegelt de verfijning en creativiteit van Reverie, en we zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het versterken van hun merkimago

Questo ontwerp logo Reverie
Questo menukaart Reverie
Questo ontwerp logo Reverie

Website vangt de magie van Reverie en biedt naadloze ervaring.

Website

Onze samenwerking met Reverie omvatte niet alleen het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, maar ook het creëren van een prachtige website die de magie van het restaurant online tot leven brengt. Met een doordachte combinatie van visuele pracht en functionele elegantie hebben we een website gebouwd die de gasten van Reverie een naadloze en verleidelijke ervaring biedt. Van menu’s en reserveringen tot het delen van het verhaal achter het restaurant, onze website is ontworpen om de unieke charme van Reverie vast te leggen en online te verspreiden.