Quisine Restaurants.

Het doel van Quisine is simpel: heerlijke gerechten tegen een eerlijke prijs. En niet alleen onze gerechten hebben aantrekkelijke prijzen, maar ook onze dranken; van een koud biertje tot aan een fris wijntje. Het allerbelangrijkste: Jouw avond, jouw keuzes!

InterieurbelevingSigning
Questo lichtreclame Quisine Oosterhout

Binnen- en buitenreclame met een moderne horeca look

Lichtreclame en Interieurbeleving

In samenwerking met Studio Smeer hebben we een nieuwe huisstijl gecreëerd die de essentie van het restaurant op sublieme wijze weerspiegelt. Met aandacht voor elk detail en een diepgaand begrip van de culinaire beleving van Reverie, hebben we een visuele identiteit ontworpen die zowel elegant als uitnodigend is. De nieuwe huisstijl weerspiegelt de verfijning en creativiteit van Reverie, en we zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het versterken van hun merkimago

Questo inrichting restaurant Quisine
Questo verlicht logo Quisine
Questo lichtreclame Quisine

Lichtreclame, bewegwijzering, interieurbeleving en carwrap, alles onder één dak geproduceerd

Alle locaties

Questo heeft het genoegen gehad om een breed scala aan signage-oplossingen te verzorgen voor alle locaties van de restaurantketen Quisine. Ons project omvatte het ontwerpen en produceren van diverse elementen binnen het interieur, zoals op maat gemaakte lichtreclames, wandvisuals, etiketten, tafelbordjes, en meer. Deze samenwerking stelde ons in staat om een uniforme en aantrekkelijke uitstraling te creëren die perfect past bij het merkimago van Quisine. Elk detail werd zorgvuldig overwogen om zowel functionaliteit als stijl te garanderen, wat bijdraagt aan de algehele ervaring van de gasten. We zijn trots op onze bijdrage aan het versterken van Quisine’s visuele identiteit door heel Brabant.