Klein Oisterwijk.

In het Brabantse Oisterwijk, op een bijzonder mooie locatie midden in de prachtige natuur, is Klein Oisterwijk volop in ontwikkeling. In de komende jaren worden op het park circa 324 duurzame vakantielodges in fases gerealiseerd, inclusief een eigentijds nieuw centrumgebouw met luxe faciliteiten. Fase 1 is afgerond waarbij er 40 vakantielodges zijn gerealiseerd en inmiddels in verhuur zijn. Fase 2 is onlangs opgestart welke bestaat uit diverse typen woningen waaronder 4-, 6- en 8-persoons lodges.

BrandingOnlineSigning
Questo ontwerp Klein Oisterwijk Vastgoed boek

Complete indentiteit en branding van het vakantiepark in Oisterwijk

Identiteit

Samen met vakantiepark Klein Oisterwijk heeft Questo hard gewerkt aan het creëren van een geheel vernieuwde huisstijl die de unieke sfeer en natuurlijke schoonheid van ons park optimaal tot uiting brengt. Geïnspireerd door de prachtige, bosrijke omgeving van het park, is er een visuele identiteit ontwikkeld die zowel elegantie als gastvrijheid uitstraalt. Deze frisse huisstijl accentueert de finesse en het innovatieve karakter van vakantiepark Klein Oisterwijk. Wij zijn buitengewoon trots op het resultaat en het feit dat we een belangrijke bijdrage hebben kunnen leveren aan de versterking van het merkimago van het park. Ons doel was om een beeld te scheppen dat niet alleen aantrekkelijk is maar ook de essentie van het park weergeeft, en we geloven dat we hierin geslaagd zijn.

Questo ontwerp Klein Oisterwijk plattegronden
Questo ontwerp Klein Oisterwijk website

We hebben ook onze digitale expertise ingezet voor Vakantiepark Klein Oisterwijk

Klein Oisterwijk Online

Bij Vakantiepark Klein Oisterwijk hebben we niet alleen een volledige merkherziening doorgevoerd, maar ook diverse online platforms ontwikkeld en gelanceerd. Onze projecten omvatten het ontwerpen en programmeren van websites voor verschillende onderdelen van het park, waaronder het populaire restaurant De 3 Vennen. Daarnaast hebben we een speciale vastgoedwebsite gecreëerd die potentiële kopers en investeerders inzicht biedt in de beschikbare vakantiewoningen. Tevens is er een service website ontwikkeld die bezoekers en bewoners ondersteunt met informatie over de diensten van het park. Elk van deze sites is zorgvuldig ontworpen om gebruiksvriendelijk, visueel aantrekkelijk en informatief te zijn, wat bijdraagt aan een versterkt online aanwezigheid van het vakantiepark.

Questo Klein Oisterwijk ontwerp leaflets
Questo Ontwerp menukaarten