Keukenwrap is populair.

Interieurfolie is dé hoogwaardige en innovatieve oplossing waarmee je woon-, werk- en leefomgevingen snel en gemakkelijk kunt restylen. Met meer dan 300 kleuren en dessins zijn er eindeloze mogelijkheden om het interieur te veranderen zonder de rommel en de kosten van breekwerk. Van keukens en badkamers tot wanden, deuren en meubilair.

Interieurfolie
Het is dé hoogwaardige en innovatieve oplossing waarmee je woon-, werk- en leefomgevingen snel en gemakkelijk kunt restylen. Met meer dan 300 kleuren en dessins zijn er eindeloze mogelijkheden om het interieur te veranderen zonder de rommel en de kosten van breekwerk. Van keukens en badkamers tot wanden, deuren en meubilair.

Dé ideale restyle oplossing
Interieurfolie is stevig, zelfklevend vinyl dat geschikt is voor gebruik op vlakke of licht gebogen ondergronden. Door de hoge kwaliteit is de folie eenvoudig te verwarmen en vervormen, zodat je het kunt plakken op rondingen, hoeken, sierlijsten en inkepingen. Er zijn tientallen verschillende kleuren en dessins beschikbaar, van beton tot hout en van effen tot goud.

Keukenwrap
Het wrappen van de keuken is enorm populair. Het is een snelle en voordelige manier om een nieuwe look te geven aan een keuken. Door gebruik te maken van zelfklevende interieurfolie in een kleur of dessin naar keuze, zien keukenkastjes er weer uit als nieuw. Het grote voordeel van een keukenwrap is dat de folie stootvast en afneembaar is, wat niet het geval is bij overspuiten.

Download Brochure

Blader door de pagina’s van het Lookbook om meer te weten te komen over Bodaq en hoe het kan worden gebruikt in verschillende omgevingen zowel commercieel en residentieel.

Interieur wrappen
Wanden wrappen
Winkelinrichting wrappen