Ledschermen en Digital Signage.

Questo is leverancier en dealer van Digital signage oplossingen. Wij leveren displays, zuilen, signage players in combinatie met Digital signage Software (narrow casting software) voor de Retail, Sportschool, Financiële instellingen, Overheid, Onderwijs, Transportsector, Zorgsector, Automotive sector, Entertainment, Horeca, Buitenreclame, Supermarkten, Winkelcentra, Snackbars en Cafetaria’s.

De Kracht van Bewegend Beeld

Bij Questo geloven we heilig in de impact van visuele media. Het is vrij logisch, toch? Denk er even over na: een goed boek raakt je vaak niet meteen vanaf de eerste bladzijde. Dat kost tijd. Maar een krachtige film, serie of documentaire kan je al bij de eerste scène grijpen. Beelden blijven vaak beter hangen dan tekst. Niet voor niets zal in 2021 maar liefst 82% van het internetverkeer uit video bestaan. Zowel online als offline speelt beeld een steeds grotere rol voor bedrijven om hun boodschap of merk te promoten. En juist daarbij staan wij, samen met onze partners, klaar om onze klanten te ondersteunen met producten van topkwaliteit, gebruiksvriendelijke software en schitterende visual designs.

Service

Onze LED displays moeten onze klanten effectief ondersteunen in hun zichtbaarheid, attentiewaarde en merkbeleving. Dit is een doorlopend proces. Een LED scherm is vaak slechts het begin. We werken daarom graag op lange termijn samen met onze klanten in een partnerschap. Onze jarenlange ervaring in de sector stelt ons in staat om uitstekende service te bieden en maximale tevredenheid te garanderen. Wij bieden producten van topniveau, gebaseerd op professioneel advies. Je krijgt altijd het product dat het beste bij jouw situatie past. En dat omvat meer dan alleen een LED display. Wij verzorgen ook de installatie van je LED scherm, onze eigen cloud software voor het beheer, een uitgebreide content service voor impactvolle visuals en video, en ‘as a service’ diensten in combinatie met financieringsmogelijkheden. We bieden zowel standaardoplossingen voor distributie als maatwerkprojecten, met een hoge mate van service ook op technisch vlak. We zijn trots op ons grote klantportfolio, relaties die al jaren op ons vertrouwen.

Questo Producten

Je kunt bij ons terecht voor zowel outdoor als indoor LED display toepassingen, voor zowel vaste als tijdelijke installaties. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om onze volledig eigen productlijn te ontwikkelen, waarbij we alleen de allerbeste materialen en componenten gebruiken. Vanuit onze eigen engineering en werkplaats kunnen we ook ondersteuning bieden bij constructievraagstukken, zoals de bevestiging van een scherm aan een gevel of op een paal. Meer informatie over deze toepassingen vind je op onze website. Omdat elke situatie uniek is en je bij ons echte service mag verwachten, helpen we je graag persoonlijk verder als je meer wilt weten over de mogelijkheden voor jouw situatie. Neem gerust contact met ons op. We staan voor je klaar.

Diensten

Bij Questo weten we als geen ander hoe één beeld een compleet verhaal kan vertellen. Onze producten zijn essentieel om jouw merk en verhaal visueel te maken. Jij wilt maximale impact bereiken met krachtige beelden. Daarom nemen Questo en haar partners je alle zorgen uit handen, van A tot Z, als je dat wilt. Wil je weten wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Ontdek het zelf!

Reclamebord Megalux met LED schermen advertentie.
Reclamebord op gevel met tekst
Verlichte servers in een datacenter met paars licht.
Philips Stadion Eindhoven, PSV voetbalclub LED-scherm.
Moderne bibliotheek met computers en boekenrekken.