Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoger ranken binnen de zoekmachines op voor jouw relevante zoektermen.

Dat klanten sinds 2015 steeds meer online hun aankopen doen hoeven we je als ondernemer echt niet meer te vertellen. Je hebt immers een prachtige website of webshop laten ontwikkelen. Maar bezoekersaantallen blijven achter. In dat geval kan zoekmachine optimalisatie (SEO) je helpen om beter gevonden te worden op het web. Questo kan onderzoeken welke termen jouw klanten in de zoekmachine gebruiken, om er vervolgens voor te zorgen dat jouw website bovenaan bij deze zoekopdrachten verschijnt.

Zoekmachine optimalisatie door Questo zal je helpen om hoger te ranken binnen de zoekmachines op relevante zoektermen en daardoor meer websitebezoekers aan te trekken!
Goed nieuws! SEO behoeft namelijk flink minder investering in vergelijking tot advertentiebudgetten voor bijvoorbeeld televisie, radio of print. Ook is SEO – in tegenstelling tot bijvoorbeeld het adverteren middels AdWords – vrij van advertentiebudgetten. Zoekmachine optimalisatie vraagt wel om enige kennis van online marketing en de werking van zoekmachines. Graag kijken we middels een uitvoerige technische analyse van jou website of webshop wat we voor jou kunnen betekenen!

De regels rondom SEO veranderen regelmatig. Dus een website die vandaag goed scoort in Google, doet dat over een jaar waarschijnlijk niet meer. Daarom is het slim om je SEO-resultaten maandelijks tegen het licht te houden. Met hier en daar bijsturen zorg je ervoor dat jouw website op de eerste pagina blijft staan. En voordat je het vraagt, natuurlijk hebben we hier een onderhoudspakket voor.

Google Ads (SEA)

Gegarandeerd en per direct bovenaan in de zoekresultaten.