Website

Bowers
& Wilkins

Website Bowers & Wilkins - ID Lounge

Klant
Bowers & Wilkins

Expertises
Strategie, concept, design, development, seo

Vanaf de oprichting in 1966 is Bowers & Wilkins inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen en marktleider op het gebied van audio. Het bedrijf staat voor een verbluffende geluidskwaliteit, die geschikt is voor alle ruimten. Zo zijn hun producten onder andere te vinden in de beste hotels ter wereld, aan boord van luxe jachten en zelfs in de Abbey Road Studio’s in Londen.
Om te kunnen beleven, ontmoeten en inspireren is in 2012 de Bowers & Wilkins ID Lounge in het leven geroepen, welke gevestigd is in Antwerpen. De ruimte doet dienst als hoofdkantoor van Bowers & Wilkins Benelux, maar is tevens de ideale plek voor vergaderingen, evenementen, presentaties en productlanceringen.

Om deze inspirerende, stijlvolle en multifunctionele ruimte speciaal onder de aandacht te brengen, ontwikkelden wij op aanvraag van Bowers & Wilkins de ID Lounge website. Een responsive design om potentiële klanten kennis te kunnen laten maken met de mogelijkheden van de ID Lounge. De website bevat sfeervol beeldmateriaal en is tevens uitgerust met een online reserveringsmodule.

Bekijk ook deze projecten

Menu