Vlaggen en vlaggenmasten

Van ontwerp tot montage, wij regelen het voor je.

Een mast met een traditionele vlag, beachvlag of bannervlag
Een baniervlag in je vlaggenmast, dat valt lekker op! Dankzij een staand model heb je een bijzonder ruim oppervlak om jouw boodschap te verkondigen. Wil je een banierhouder? Dan krijg je een baniervlag met een tunnel bovenin. De stof van de vlag kies je zelf, bijvoorbeeld standaard of extra sterk. Daarna mag je nog meer kiezen, zoals de kleur en positie van de band en de haken. Zo maak je je eigen vlag op maat. Jouw nieuwe vlag gaat drie of vier maanden mee. In die tijd moet je er natuurlijk wel goed voor zorgen. Waait het met windkracht 6 of hoger, haal je vlag dan uit de wind. Zo blijft hij het langst heel en mooi.

De easylift vlaggenmast met banierhouder
Het klinkt meteen al goed: easylift. Dit is een vlaggenmast met hijsbare banierhouder zodat je jouw vlaggenmast niet hoeft te kantelen. Makkelijk, want je hebt je banier zo gewisseld. Dat is fijn als het tijd is voor een nieuwe, maar ook als je van variatie houdt. De easyliftmast bestaat uit een sterke, dikwandige cilindrische aluminium mast. De geleidingsringen helpen je de banier soepel te vervangen, zonder de mast te beschadigen. Ook het vlaggenkoord is sterk. Dat alles maakt het verwisselen van je banier een fluitje van een cent.

De standaard vlaggenmasten met banierhouder
Deze polyester vlaggenmast heeft een kantelanker en een banierhouder. Hij wordt geleverd met alle toeters en bellen die zo’n mast nodig heeft, zoals een contragewicht, ringen en rvs uithouderstaaf. Die laatste zorgt ervoor dat je vlag altijd goed leesbaar blijft.
Deze mast is zeer onderhoudsvrij en heeft een vuilafstotende werking. Jouw vlaggenmasten staan er dus altijd keurig bij.