Standbouw en beurswanden

Van ontwerp tot montage, wij regelen het voor je. Makkelijk toch?

Pop Up Magnetic
De draagbare beurswand die binnen 5 minuten staat. De Pop Up Magnetic is de norm voor wanden met doorlopend beeld bij evenementen en presentaties. Het geringe aantal onderdelen staat in combinatie met een eenvoudige en stevige constructie garant voor veel aandacht. Wanneer je de Pop Up Magnetic aanvult met een Screen Holder, kun je op evenementen, tentoonstellingen en meetings bewegende beelden laten zien.

Staande banners
Roll-up en pop-up banners in diverse formaten. Expolinc Banner Systems kun je overal voor gebruiken, zo lang het maar binnenshuis is. De bannersystemen hebben veel voordelen. Ze zijn mooi, smaakvol en professioneel. Ze zijn discreet, waardoor ze niet de aandacht afleiden. Ze zijn heerlijk stabiel en kunnen door iedereen in elkaar gezet en vervoerd worden. Vind je het moeilijk om het juiste bannersysteem te kiezen? Neem contact op, wij adviseren je graag.

Zeildoekframes
Aluminium buizenframes zijn er in diverse diameters en formaten met ingespannen zeildoek. Met een aluminium buizenframe is jouw boodschap niet meer te missen. De haakse banners worden door middel van robuuste rvs-muursteunen haaks op de gevel gemonteerd. Het zeildoek wordt middels stalen veren op spanning gehouden. Het zeildoek is in allerlei soorten bedrukkingen uit te voeren.

Bekijk ook onze Expolinc beurswanden.
Modulair en zeer snel op te bouwen.