Giornale

Lifestyle Bar / Restaurant Giornale vind je aan het Stationsplein in Eindhoven.
Genieten is hier de norm. Giornale heeft de looks van een oude drukkerij uit de jaren 60/70 en je kunt er heerlijk borrelen en dineren.
Giornale is er voor de levensgenieter!

Fake raam / lichtbak

Omdat het in het pand wat donker oogt, kregen we de uitdaging om zelf iets te ontwikkelen waardoor er meer ‘licht’ binnen zou vallen. Onze technische creatieveling Johan heeft hiervoor speciaal een lichtbak ontwikkeld die de looks van een raampartij heeft.

Freesletters

De keuken heb je bij Giornale zo gevonden. Dat komt door de freesletters van door en door hoogglans acrylaat. De letters zijn met behulp van een maltekening rechtstreeks op de muur verlijmd. Hier vind je het domein van de chef.

Lichtreclame

Restaurant Giornale ligt aan een plein waar meer horecagelegenheden gevestigd zijn. Om op te vallen tussen de concullega’s, hebben we voor Giornale een eigen lichtreclame geproduceerd. Opgebouwd uit een zwart Dibond gevouwen bak met doorgestoken acrylaat, waardoor het logo lekker opvalt.

Autobelettering

De eigenaar van Giornale is tevens de eigenaar van het restaurant Sopranos; de opdracht was dan ook om beide restaurants te presenteren op de nieuwe Volkswagen Caddy. Wij hebben gezorgd voor het ontwerp, de productie én de belettering van de auto.

Verlichte menukaarten

Wie wil er nou niet weten wat er bij een restaurant op het menu staat? Vaak vind je een menu in een standaardlijstje buiten aan de straatkant. Om aan te sluiten bij de uitstraling van het restaurant hebben we lichtbakken ontworpen en geproduceerd en buiten bij de ingang van het restaurant geplaatst.

Huisstijl

Op basis van het al bestaande logo hebben we een passende huisstijl ontworpen. Die stijl hebben we doorgevoerd in alle bovenstaande uitingen, maar bijvoorbeeld ook op het briefpapier. Zo is Giornale altijd eenduidig herkenbaar met een uitnodigende huisstijl.