Restaurant de Teydt

Brasserie & Restaurant de Teydt heeft vestigingen in Haarle (gemeente Hellendoorn) en Witteveen. De heerlijke gerechten en bijzonder prettige sfeer bezorgen de gasten de teydt van hun leven. Bij De Teydt vind je gepassioneerde medewerkers, veel verse ingrediënten en verrassende presentaties.

Responsive webdesign

De uitgebreide WordPress-website van Brasserie & Restaurant de Teydt is geheel responsive en beschikt over een gemakkelijke online reserveringsmodule. We verzorgden de fotografie en bewaakten de doorvoering van de huisstijl. Een tekstschrijver heeft teksten geschreven die passen bij het concept. Het resultaat is een warme, overzichtelijke website.

Nieuw logo

Brasserie & Restaurant de Teydt richt zich specifiek op vakantieparken in Nederland. Bij dit concept hoort een warm logo, een sfeervolle uitstraling en een prettig interieur. We ontwikkelden een totaalconcept dat aansluit bij de identiteit van De Teydt en de wensen van de gasten

Corporate identity

Het nieuwe totaalconcept hebben we op alle fronten doorontwikkeld. De bedrijfskleding, menukaarten, het drukwerk en de tafelstandaards vullen elkaar mooi aan en dragen een eenduidige identiteit uit. Daardoor vormen alle uitingen van Brasserie & Restaurant de Teydt een verwelkomend en warm geheel.

Binnen- en buitenreclame

Met behulp van gevelreclame, banners, vlaggen en bewegwijzering hebben we de huisstijl van Brasserie & Restaurant de Teydt zowel binnen als buiten volledig doorgevoerd. De buitenzijden van de panden geven een sterke eerste indruk, die versterkt wordt na binnenkomst.