Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins, producent van audioapparatuur, werd in 1966 in Engeland opgericht. Het bedrijf staat vooral bekend om de luidsprekers die het al sinds de start van het bedrijf maakt.
Daarnaast richt Bowers & Wilkins zich op computer- en iPodspeakers, koptelefoons en geluidssystemen voor Jaguar, Maserati, Volvo en BMW.

websites

ID LOUNGE
Responsive webdesign

Het kantoor van Bowers & Wilkins in Antwerpen wordt de ID Lounge genoemd. Het is een multifunctionele high-end ruimte die ook door anderen gehuurd kan worden voor productlanceringen, evenementen, presentaties en vergaderingen. Voor deze locatie maakten we een responsive website, met een nieuwe look & feel en een online reserveringssysteem. Natuurlijk is de site SEO geoptimaliseerd.

Bowers & Wilkins
Gevelreclame Antwerpen

De mogelijkheden voor gevelreclame werden in Antwerpen enigszins beperkt door richtlijnen van de gemeente. Toch hebben we met onze – in eigen huis geproduceerde – freesletters een bijzonder mooi resultaat neergezet. De freesletters zijn op het raam geplaatst. Om het plaatje compleet te maken, staan er voor het pand bijpassende beachflags.

Bowers & Wilkins
Autobelettering

Een gloednieuwe zwarte auto vraagt om een chique en subtiele uitstraling. Door onze zorgvuldig gekozen autobelettering is de wagen een echte eyecatcher geworden. De combinatie van een prachtige wagen en de juiste belettering zorgt voor een krachtige uitstraling.

Bowers & Wilkins
HOME ID Mobile app

We ontwikkelden een stijlvolle app die inspiratie biedt op het gebied van wonen, werken en leven. De app bevat impressies van woningen, kantoren en tuinen die door Bowers & Wilkins en partners gerealiseerd zijn. De app wordt maandelijks aangevuld. Gebruikers kunnen projecten die hen aanspreken delen via Facebook en Twitter.

Ad Notam
Responsive webdesign

Bowers & Wilkins is de officiële dealer van Ad Notam: pionier en marktleider op het gebied van ledspiegel en glass tv’s. Om meer naamsbekendheid aan dit merk te geven, hebben we een responsive website gemaakt. We hebben eerst een SEO-onderzoek uitgevoerd. Op basis daarvan hebben we de WordPress-website ingericht op de behoeften van de klant