Bouwmarkt Groenen

In de regio Eindhoven is Bouwmarkt Groenen al ruim 40 jaar dé zelfstandige bouwmarkt.
Naast het assortiment van een gewone bouwmarkt biedt Groenen specialistische producten en diensten.
Ze hebben veel aandacht voor de klant, geven vakkundig advies én hanteren goede prijzen.

Actiefolder

Om alle inwoners in en rondom Veldhoven op de hoogte te stellen van aankomende acties, verspreidt Bouwmarkt Groenen een reclamefolder. Wij verzorgen de opmaak in twee verschillende formaten, afhankelijk van het aantal actieproducten – dit kan dus per editie verschillen. Wij leveren bestanden kant-en-klaar aan bij de drukker. Het bereik van deze folders is groot en essentieel voor Bouwmarkt Groenen.

WordPress website

Ook de website hebben we in eigen huis ontwikkeld. Samen met de klant hebben we de doelgroep, het doel en de structuur bepaald. Daarna volgden de wireframes, het design en natuurlijk de technische bouw. Het resultaat is een site die actueel blijft doordat koopzondagen, actieproducten, nieuwsbrieven en reclamefolders ook online geplaatst worden.

Wandframes

Om meer uitstraling te geven aan de winkel en aan te duiden welke afdeling waar zit, hebben we wandframes ontworpen en geplaatst. De wandframes zijn voorzien van spandoeken die verwisselbaar zijn. Deze frames kunnen wij op elk gewenst formaat leveren.

Gevelbanners

Klanten zien van grote afstand welke kwaliteitsproducten zij bij Bouwmarkt Groenen kunnen vinden dankzij grote doeken in spanframes aan de gevels. Deze doeken hebben wij speciaal voor dit doel ontworpen en geproduceerd. Ze worden op hoogwaardig materiaal full color geprint, zodat ze jaren hun kracht zullen behouden.

Bewegwijzering

Bouwmarkt Groenen verkoopt een grote diversiteit aan producten. Dit betekent dat het essentieel is voor de klant om snel het gewenste product te kunnen vinden. We hebben de bouwmarkt dan ook voorzien van een op maat gemaakt bewegwijzeringssysteem van hangborden naar eigen ontwerp.

Digitale nieuwsbrieven

Bouwmarkt Groenen blijft graag nauw verbonden met de klanten. Daarom worden zij ook online op de hoogte gehouden van alle actieproducten. Wij helpen ze met een periodieke nieuwsbrief die tevens op de website te vinden is.