Belettering & Fullcolour prints

Van ontwerp tot montage, wij regelen het voor je. Makkelijk toch?

Kleine of grote letters, van klein tot groot formaat fullcolour.Als het om belettering gaat, is er waanzinnig veel mogelijk. Een paar voorbeelden daarvan zie je in het overzicht hiernaast. We hebben een geavanceerd en ultramodern machinepark en hebben de kennis en ervaring om de signing geheel in eigen huis voor je te verzorgen. Hierbij bewaken we je huisstijl, zodat alle communicatiemiddelen perfect op elkaar aansluiten.

Grootformaat doeken, extreem groot formaat voor steigers en wanden. Hoe groot mag jouw doek worden? Wij maken in eigen huis spandoeken, steigerdoeken, bouwhekdoeken en nog veel meer. Ze worden fullcolour geprint en zijn in elk gewenst formaat leverbaar: van 1 m2 tot 1000 m2.

XL printen, een opvallende banner? Die kan niet groot genoeg zijn! Met onze geavanceerde XL-printapparatuur vervaardigen wij enorme, haarscherpe full colour afbeeldingen voor onder andere winkels, voertuigen en zelfs complete gebouwen. Dankzij de huidige stand van techniek kunnen wij rechtstreeks printen op vele materialen. Benieuwd? Informeer naar de mogelijkheden.