Website werkwijze

De Questo begint de werkwijze met een duidelijk plan. Bij het ontwikkelen van
jouw nieuwe website doorlopen wij samen diverse stappen. Bekijk hieronder ons stappenplan.

1. Kennismaken

We hebben lekkere koffie en thee, maar jij waarschijnlijk ook. De locatie maakt ons dus niets uit. Als we maar even om tafel gaan. Dan stellen wij de juiste vragen en komen we met goede ideeën. Deze fase is helemaal gratis.

2. Offerte

Met jouw antwoorden en wensen uit onze kennismaking kunnen we aan de slag. We stellen altijd eerst een passende offerte op. De offerte ontvang je meestal binnen 2 dagen.

3. Design

Onze ontwerpers maken een design dat past bij jou en je bedrijf. Ook zorgen we ervoor dat je lekker vooruit loopt op de markt. Een frisse look en een slimme structuur vormen de basis. In overleg met jou zetten we daarna de puntjes op de i.

4. Programmeren

Helemaal happy met het design? Dan gaan we bouwen! Onze programmeurs maken een onderhoudsvriendelijke website voor je. Kun je hem later dus ook gemakkelijk zelf aanvullen met nieuwe diensten, nieuwsberichten of blogs.

5. Vullen

En dan is het tijd voor content. Een mooie afbeelding hier, een sterk stukje tekst daar. Vind je het zelf maar moeilijk om de juiste vulling voor je website te vinden? Dan helpen we je daarbij. Bijvoorbeeld door een fotograaf of tekstschrijver in te schakelen.

6. Onderhoud

Goed werk vraagt goed onderhoud. We hebben verschillende abonnementsvormen die zorgen dat je website ook op de lange termijn als een zonnetje blijft draaien. Beveiliging, updates, back-up, content, noem maar op. Makkelijk toch?