Website & webshops

Website laten maken? Webshop of koppeling?

WordPress website late maken? De websites van Questo maken indruk. Logisch, want wij maken websites met een sterk design, slimme indeling en optimale vindbaarheid. Prachtig en functioneel. En natuurlijk zijn ze responsive, zodat ze op elk beeldschermformaat tot hun recht komen. Wij werken met WordPress, een enorm populair platform. Het is zo geliefd omdat het veel mogelijkheden biedt, doorontwikkeld wordt en zeer stabiel is. Omdat wij er dagelijks mee werken en op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen, kunnen we een waanzinnig goede WordPress-website voor je bouwen en onderhouden.

Het platform mag dan al gekozen zijn, de rest is maatwerk. Ons ontwerp sluit aan bij jouw huisstijl en biedt ruimte om je boodschap optimaal over te brengen. Met eenvoudig te vinden buttons en een indeling die je bezoekers op een natuurlijke manier naar de gewenste informatie brengt. Is jouw website gelanceerd? Dan krijg je van ons een uitgebreide WordPress-instructie zodat je zelf jouw nieuwe website up to date kunt houden. Dan praten we graag even met je over een onderhoudspakket. Wij zorgen er dan voor dat jouw site optimaal blijft functioneren. Hoef jij niks aan te doen.

Wat kunnen we online
voor jou maken?

Wil je een afspraak inplannen? Heb je een vrijblijvende offerte nodig? Of wil je gewoon eens kennis maken met creatieve vakidioten en onze lekkere koffie komen proeven? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met je op.

Menu