Tony’s Chocolonely Chocolate Bar

Project

Op 1 juli 2020 heeft Tony’s Chocolonely de deuren geopend van haar Tony’s Chocolonely Chocolate Bar in de Beurs van Berlage te Amsterdam. In de bar draait alles om chocolade, maar ook om bewustwording van de ongelijk verdeelde chocolade-industrie en de visie van het bedrijf: 100% slaafvrije chocolade, wereldwijd.

In opdracht van DID Interieurmakers – die zorg hebben gedragen voor de mooie opvallende counters – hebben wij hiervoor de frontplaten mogen printen. De houten panelen zijn (per complete zichtzijde) rechtstreeks geprint op onze LED-vlakbedprinter, waarbij de gehele bedrukking is voorzien van een witte onderlaag. Dit om er voor te zorgen dat de huisstijlkleuren krachtig blijven. Het eindresultaat mag er zijn! Loop gerust eens binnen als je in de buurt bent en oordeel zelf!

Kortom; een fijne samenwerking voor een prachtig bedrijf! Heel veel succes met jullie bar Tony’s Chocolonely! En DID Interieurmakers: bedankt voor deze mooie opdracht!

Ook plannen om je huisstijl op een subtiele manier door te voeren in je interieur? Neem dan contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden en laten we jouw interieur spreken!

Benieuwd naar wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Kijk voor inspiratie op onze portfolio-pagina.