Textielframes – Roomdividers – Fotobehang

Van ontwerp tot montage, wij regelen het voor je.

Textielframes | Wandmontage
Een textielframe is heerlijk veelzijdig. Het is een aluminium profiel dat je binnen gebruikt voor een sfeerbeeld of als reclame-uiting. Een textielframe aan je wand biedt je de mogelijkheid om snel een andere sfeer te creëren of je boodschap te wijzigen. Want het doek wissel je heel gemakkelijk en snel zelf. Een wandframe kunnen we voor je aan de wand schroeven of met transparante koordjes aan je plafond hangen.

Textielframes | Akoestische roomdivider
Dankzij een breder frame kun je dit textielframe breder inzetten. Bijvoorbeeld als lichtbak aan de wand of als roomdivider. Als jij dat wilt, leveren we hem met zwenkwieltjes. Zo kun je een ruimte altijd flexibel indelen. Het doek in je frame kunnen we leveren in akoestisch materiaal. Dat betekent dat je er geluid mee kunt reduceren. Geluid dat het doek raakt, wordt voor 90% gereduceerd.

Fotobehang | Muurdecoratie
Met fotobehang verander je op een makkelijke manier een ruimte volledig. De sfeer in huis of op kantoor pas je precies naar jouw wensen aan door je muur een nieuwe look te geven. Fotobehang leveren wij in allerlei formaten en materialen. Jij mag kiezen welke afbeelding het beste bij de ruimte past, dan regelen wij de rest.