Questo gaat verhuizen naar Veldhoven!

Nieuws

Een nieuwe zichtlocatie en nóg meer mogelijkheden

We barsten uit onze voegen! En daarom gaat Questo verhuizen. Niet alleen naar een hypermodern nieuwbouw pand, maar ook naar een andere gemeente. Binnen nu en een jaar laten we Eersel achter ons en betrekken we een prachtige nieuwe zichtlocatie in Veldhoven.

Hoe gaat het nieuwe pand eruit zien?
Op de artist impressions hierboven zie je hoe het nieuwe pand er van buiten uit zal zien. Het moet nog volledig gebouwd worden, maar we zijn er nu al van overtuigd dat het prachtig wordt. En van binnen wordt het minstens zo speciaal. Het nieuwe pand heeft een oppervlakte van zo’n 2000 m2 en wordt één grote showroom. Met bijvoorbeeld ons fotobehang op de muren, speciale wand- en vloervisuals, zelfgemaakte lampen en stalen kozijnen (die we ook zelf maken). Zo kun je precies zien wat we doen en wat we voor jou kunnen betekenen.

Hypermodern & zelfvoorzienend
Waar we ook best trots op zijn, is dat het pand volledig zelfvoorzienend zal zijn. Dankzij zonnepanelen op het dak, warmtepompen en heel veel isolatie hebben we straks geen gas of elektriciteit van het net meer nodig. Daarmee draagt Questo niet alleen een steentje bij aan een beter milieu (vinden we erg belangrijk), maar ons nieuwe pand is meteen klaar voor een energiezuinige toekomst.

Wat gaat er veranderen?
Wat gaat er voor jou veranderen? Wat betreft kwaliteit natuurlijk niets. Die blijft hetzelfde. Het nieuwe pand betekent voor jou als klant wel meer mogelijkheden en snellere levertijden. Elk van onze disciplines krijgt een eigen, afgebakende ruimte in het pand. Onze creatieve studio, waar we websites en andere zaken voor je ontwerpen, krijgt een centrale plek. De afdeling autobelettering & carwrap wordt stukken groter. Daardoor kunnen we straks 5 a 6 auto’s tegelijk voor je beletteren. In ons huidige pand passen er maar twee.

Ook de lichtreclame-afdeling wordt 2x zo groot. Er komt een compleet nieuwe zaag- en buiginrichting, zodat we veel sneller aluminium doosletters voor je kunnen vervaardigen. Tot slot krijgt de afdeling interieurbeleving een flinke uitbreiding. De productie van onze eigen lampen, roomdividers, akoestische wanddecoraties en speciaal fotobehang krijgt daardoor de ruimte en de focus die het verdient.

Hou de website in de gaten!
Ons streven is om het nieuwe pand binnen een jaar te betrekken. Vanaf dan ben je van harte welkom om ons te bezoeken aan De Run 8215 in Veldhoven. En natuurlijk houden we je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de bouw en de verhuizing. Hou onze website, Facebookpagina of LinkedIn in de gaten voor de laatste updates!