Lichtreclame.

Bij Questo zijn we toonaangevend in het bieden van effectieve lichtreclame die jouw onderneming 24/7 in de spotlight zet. Met ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen en installeren van gevel- en lichtreclames, garanderen we dat jouw gebouw zal opvallen en een blijvende indruk zal achterlaten. Onze productie van lichtreclame is geschikte voor alle branches zoals horeca, organisaties en bedrijven, onderwijs en zorg.

In de concurrerende wereld van lichtreclame onderscheidt Questo zich door een complete productie van lichtreclame in eigen huis uit te voeren. Dit stelt ons in staat om maatwerk van hoge kwaliteit te leveren, volledig afgestemd op de unieke eisen van elk bedrijf. Met onze diepgaande kennis en expertise zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf niet alleen goed zichtbaar is, maar ook onvergetelijk blijft, hier hebben we diverse voorbeelden van op onze website staan.

Een groot voordeel van lichtreclame is de hoge zichtbaarheid, zelfs in het donker, op afgelegen locaties of vanaf grote afstand, waardoor klanten en voorbijgangers je bedrijf gemakkelijk kunnen vinden en herkennen. De meest voorkomende vorm van lichtreclame bij ons zijn de verlichte doosletters, die in diverse vormen, lettertypen, groottes en kleuren verkrijgbaar zijn. Onze lichtbakken zijn eveneens flexibel qua vorm, zoals rechthoekig, cirkelvormig of ovaal, en kunnen worden voorzien van een creatief design of huisstijl door middel van translucent folie. Wij passen onze lichtreclame volledig aan jouw wensen aan, van neon- tot doosletters en van lichtbakken tot uitgebreide verlichte reclamezuilen.

De nieuwste techniek in lichtreclame genaamd LEDNEON
Vroeger werden neonreclames gemaakt van handgeblazen glazen buizen, een proces dat zowel kostbaar als arbeidsintensief was. Hierdoor zijn we overgestapt op de innovatieve LED Neon technologie. Hoe creëren wij onze Neon Signs? Het begint allemaal met jouw wensen: vertel ons wat je zoekt en wij vertalen dit naar een grafisch ontwerp. Na goedkeuring van het ontwerp beginnen onze experts met de productie, waarbij gebruik wordt gemaakt van flexibele siliconen Neon buizen.

De voordelen van onze PowerLEDs® Neon Signs zijn aanzienlijk. Ze zijn vervaardigd uit de meest duurzame materialen en hebben een indrukwekkende levensduur van 100.000 branduren, dankzij de geavanceerde PowerLEDs® technologie. Traditioneel glasneon was niet alleen duur en breekbaar, maar ook onderhoudsintensief. Onze moderne LED Neon techniek is daarentegen snel te produceren, onbreekbaar en zeer betaalbaar, met een sfeervolle uitstraling die zelfs verbeterd is door de krachtige, dimbare PowerLEDs® modules.

Ledneon signs zijn veelzijdig inzetbaar, van het toevoegen van sfeer aan bedrijfsruimtes tot het creëren van opvallende gevelreclame, of zelfs als een aantrekkelijke eyecatcher in je woning.

Hier zijn de belangrijkste voordelen van kiezen voor lichtreclame bij Questo.nl:

Duurzaamheid
Onze reclames zijn duurzaam en gemaakt van recyclebare materialen zoals aluminium en acrylaat. We gebruiken energiezuinige ledverlichting, waardoor onze producten milieuvriendelijk zijn.

Opvallend
Doeltreffend ontworpen lichtreclame trekt veel aandacht, zelfs in drukke commerciële gebieden, wat leidt tot meer bezoekers en versterking van jouw merk.

Zichtbaarheid
Onze reclames zijn zowel overdag als ‘s nachts duidelijk zichtbaar, wat je bedrijf continu in de kijker speelt.

Concurrentievoordeel
Onze op maat gemaakte reclames helpen je onderneming zich te onderscheiden in een verzadigde markt.

Flexibiliteit
Wij bieden volledige aanpassing aan jouw wensen, van verlichte letters tot lichtbakken.

Door te investeren in lichtreclame van Questo zorg je ervoor dat jouw bedrijf prominent aanwezig is en een onvergetelijke indruk maakt.

Geïnteresseerd in het laten ontwerpen, produceren en installeren van unieke, op maat gemaakte lichtreclame? Questo.nl is actief in regio’s zoals Eindhoven, Tilburg en Den Bosch, maar ook in de rest van Nederland en België. Contacteer ons via 040 – 30 33 777 of ons online contactformulier om een afspraak te plannen. Onze specialisten staan klaar om alle mogelijkheden met jou te bespreken.

Laat jouw
merk stralen!

 Start vandaag nog met het versterken van jouw identiteit en neem contact met ons op, natuur ben je ook altijd welkom in ons inspirerende nieuwe pand in Veldhoven.