Instore signing Broodzaak – Amsterdam

Project
Questo - Project - Broodzaak Amsterdam Amstel
Questo - Project - Broodzaak Amsterdam Amstel
Questo - Project - Broodzaak Amsterdam Amstel

Vorige week hebben wij – in een prettige samenwerking met Program Kostensupport en HMSHost International – de instore signing opgeleverd van de eerste vernieuwde ‘Broodzaak’, gevestigd op NS Station Amsterdam Amstel. Een bekend concept in een nieuw jasje, waar men terecht kan voor koffie, broodjes en snacks voor onderweg.

Voor dit totaalconcept dachten wij mee in ontwerp en uitvoering en verzorgden wij o.a. de productie en montage van magnetische wandpanelen met verwisselbare postering, full-color wandvisuals, menuborden en een omkaderd 3D logo-paneel. Daarnaast voorzagen wij het meubilair van houtprint-wraps, om het geheel een toegankelijke huiselijke uitstraling te geven.

Wij wensen ‘Broodzaak’ locatie Amsterdam Amstel heel veel succes met hun vernieuwde concept en danken Program Kostensupport en HMSHost International voor deze mooie opdracht en het in ons gestelde vertrouwen.

Kan jouw totaalconcept ook een restyle gebruiken? Neem dan contact met ons op: bel 040 30 33 777 of kijk op www.questo.nl voor meer informatie. 

Benieuwd naar wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Kijk voor inspiratie op onze portfolio-pagina.