E-mailmarketing

Relevante boodschappen op het juiste moment verzenden.

Al je relaties op de hoogte houden is belachelijk eenvoudig. Tenminste, als je e-mailmarketing eenmaal ontdekt hebt. Met een minimum aan tijd en geld behaal je hiermee bijzonder mooie resultaten. Nieuwtjes, plannen en aanbiedingen in je eigen stijl, met afbeeldingen, links, bestanden en sociale media. Je vertelt het met onze nieuwsbrief oplossing online.

Email marketing zal je helpen om:
• Relevante boodschappen op het juiste moment te verzenden waardoor de omzet bij bestaande klanten kan stijgen!
• E-mail marketing kan effectief worden ingezet met een beperkt budget. Het versturen van een e-mail kan (bijna) iedereen. Maar bij e-mailmarketing komt meer kijken dan alleen het versturen van een email. Het vraagt wel om enige kennis van techniek en wetgeving omtrent e-mailmarketing. Wij helpen je graag bij het opzetten van jouw campagnes.

Aan:
Via Excel of onze API kun je je relatiebestand gemakkelijk toevoegen. Als er dubbelen in staan, worden die er vanzelf uitgehaald. Vervolgens kun je doelgroepen bepalen en de lijst segmenteren. Zo kun je veel gerichter communiceren.

Sjablonen en stijlen
Kies uit tientallen responsive sjablonen en maak eenvoudig je eigen versie. Dan sluit je e-mailmarketing mooi aan op je huisstijl. Een zelfgemaakt html-sjabloon toevoegen kan ook. En als je liever maatwerk hebt, dan gaan onze ontwerpers voor je aan de slag.

Prachtige statistieken
Voor elke nieuwsbrief, lijst en relatie kun je de acceptatie-, open-, lees-, klik- en afmeldratio zien. Zo weet je, op persoonsniveau, wat je ontvanger doet met je berichten. Kies je voor een koppeling met Mtrack, ons statistiekenprogramma, dan kun je ook de bezoekratio zien. En allemaal live. Voor minder doen we het niet.

Goede ontvangst
Je nieuwsbrief bezorgen we snel en zorgvuldig in de mailbox van je relaties. Of dat er nou 50 of 100.000 zijn. Dagelijks voeren we controles uit op alle accounts, lijsten, nieuwsbrieven en statistieken. We hebben niet voor niets zo’n uitstekende verzendreputatie.